Living4

Living4 interieur & styling

Een huis is een thuis waar geleefd mag worden. Wat denk je bijvoorbeeld van een grote stoere bank om neer te ploffen na een dag werken of een lange tafel met comfortabele stoelen om te borrelen met vrienden en familie. Een sfeervol interieur is voor vele mensen dé perfecte manier om te genieten van hun thuis. 

Wij hebben alles in huis om je hierbij te helpen.

INTERIEURADVIES

We geven van nature al graag interieuradvies, dus als je Living4 bezoekt neem dan gerust foto’s, staaltjes of schetsen mee van je huidige inrichting. Dan kan ik je nóg beter helpen. 

Zelf de sfeer proeven?

Kom dan zeker langs in mijn woonwinkel en laat je inspireren. Onze stijlkamers zijn allemaal stijlvol en inspirerend samengesteld. Daarnaast heb ik veel accessoires, laat ik je graag de verschillende behangetjes zien en kan ik je alles vertellen over kleur & stoffen. 

 

Wil je zeker zijn van een interieuradvies in mijn winkel? Maak dan gerust een afspraak, dan houd ik tijd voor je vrij! 

Projecten

Met ieder interieuradvies help ik je graag in mijn winkel. Voor grotere projecten neem ik graag wat meer tijd en plannen we eventueel ook een huisbezoek in. Ik help je niet alleen bij de complete inrichting van je huis, maar ook met het afstylen van je interieur. Samen met jou zoek ik de mooiste woonaccessoires uit die passen bij de sfeer van jouw interieur.